HD Přeber si to HD (movie) / Analyze This (0)

Žánr: Komedie

ČSFD: 91%

Hodnocení: 0 / Hlasů: 0


5152 přehrání filmu

Paul Vitti je jedním z nejmocnějších gangsterů v New Yorku. Vyrostl v mafiánském světě a byl dobře připraven převzít moc. Učitelem mu byl jeho náhradní otec (jeho vlasní byl, jak jinak, zastřelen), obávaný gangster jménem Manett. Ale v okamžiku, kdy se má konečně stát hlavou rodiny, začne mít Vitti najednou problémy. Nemůže spát; je neustále duchem nepřítomný a vzdaluje se své manželce i dětem. Jeho žena chce vědět, proč se tak změnil a jeho muži jsou nervózní z jeho znepokojivého chování.

Skutečnost je však ještě horší, než kdokoli z jeho blízkých tuší - Vitti má záchvaty paniky a vůbec na tom není psychicky dobře. Kdyby ostatní rodiny zjistily, co se v jeho hlavě děje, jak by ho potom mohly nechat šéfovat? Vitti je prostě případ pro psychiatra.

Ben Sobol je rozvedený newyorský psychiatr, který se stará o syna a plánuje, že si brzy vezme svoji snoubenku. Je to hodný člověk a milující otec. Jestli má nějaké starosti, potom pouze se svými rodiči, kteří jsou na jeho vkus příliš zahledění sami do sebe. Není divu, jeho otec je velmi úspěsný, médii vyhledávaný a tudíž poněkud domýšlivý terapeut. Ben je stejně jako on cele oddán své práci. Také proto žije celé dny ve světě lidí, kteří si stále na něco stěžují a nemyslí na nic jiného než na své nemoci. Výsledek: Benův život je dost jednotvárný. Tedy alespoň do doby, než nabourá do Jellyho, osobní strážce Paula Vittiho.



Zatím nebyly přidané žádné komentáře.